Müsteri Hizmetleri
0 532 769 15 12
Türkçe English

ŞİRKET PROFİLİ

NCN GRUP Kısa süre içerisinde sektöründe saygınlığını kazanan firmamız inşaat ve iç dekorasyon alınınında faaliyetlerde bulunmaktadır.. Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek sürekli kendini yenileyen profosyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

 

Öncelikli faaliyet alanımız anahtar teslimi daire iç dekorasyonu olmakla birlikte, eviniz, ofisiniz, işyeriniz için pratik ve modern dekorasyon çözümlerimizle de sizinleyiz. 

 

Misyonumuz

Mimaride ve dekorasyonda en yeni teknolojileri kullanarak, müşteri memnuniyetini hedef alan, zamanında teslim prensibi ile, dönemin ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren, müşterilerine fayda sağlayan projeler üretmek NCN GRUP misyon anlayışıdır.


Vizyonumuz

 

İşimize olan sevgi ve tuttkumuzdan aldığımız enerji ile,müşterilerimizin çalışmaktan gerçekten memnun olduğu ,saygın,güvenilir ve piyasa değeri yüksek bir firma olarak,her alanda kalite anlayışımızdan taviz vermiyerek mücadele ediyoruz.

 

 

Copyright © 2016 NCN GRUP YAPI DEKORASYON
Tüm Hakları Saklıdır.