Müsteri Hizmetleri
0 532 769 15 12
Türkçe English

Alçıpan ve Kartonpiyer

Her türlü alçıpan duvar, kartonpiyer, asma tavan işleriniz için yılların verdiği tecrübe ve usta kadrosu ile hizmetinizdedir. Sektörde 29. yılını dolduran Alçıpan Ustası, yaptığı her uygulamada uzun ömürlü garanti vermekte ve referansları ile bu garantiyi desteklemektedir.

 

Alçıpan Nedir ?

 
Alçıpan, ortası alçı, iki yüzü karton kaplı, seri olarak, standart veya özel boyutlarda ve belli normlarda üretilen düzgün yüzeyli plakalardır. Alçıpan, dış duvarları bitmiş binaların içinde, yerden duvara kadar her alanda kullanılabilmektedir. Alçıpan ile asma tavan, bölme duvar, kuru sıva ve kuru yer döşemesi uygulamaları yapılmaktadır.

 
Kartonpiyer
 

Son yılların en çok rağmet gören ev dekorasyon aracı olan kartonpiyer, geçmişe oranla günümüzde daha da sık kullanılmaktadır. Kullanım alanları ilk yıllarda sadece tavan olan kartonpiyer, günümüzde oda geçiş kemerlerinde de kullanılmaktadır. Yağlı boya ve plastik boyalar sayesinde artık kartonpiyerler sağlıklı bir şekilde boyanabiliyor ve evinize hoş bir görüntü katıyor.

Kartonpiyer, işinde gayet titiz ve tecrübeli ustalar tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde uzun vadede kalitesiz işçilik yüzünden mağdur olabilirsiniz.

Kartonpiyer alçı ve liflerin su ile karıştırılıp hazır kalıplara dökülüp kurutulmasından sonra elde edilen ürüne denir. Dekorasyon için kullanılır ve ayrıca düzeltme, özürleri giderme, kusur gizleme aracı olarak da kullanılabilir.



Copyright © 2016 NCN GRUP YAPI DEKORASYON
Tüm Hakları Saklıdır.